Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapcsolatteremtés /The Reconnection/

ghanesa-yantra.jpg

 Testünk akupunktúrás meridiánjai összeköttetésben állnak egy, a Földünket körbeölelő és a kozmoszban is folytatódó energiahálózattal. Ez biztosítja a folyamatos energia-, fény-, és információáramlást az ember és a végtelen Univerzum között.

Ez a kapcsolat azonban az idők során nagyon meggyengült, és bár mindannyian rendelkezünk saját energiarendszerrel, ez csupán gyenge maradványa annak, amit korábban élveztünk.

A “Kapcsolatteremtés” új (axiatonális) energiapályákat vezet be a testünkbe. Ezek segítségével válunk képessé különleges, korábban elérhetetlen intenzitású rezgésszintek és gyógyító frekvenciák befogadására.  A Kapcsolatteremtés bevezeti és aktiválja az új vonalakat, megengedve az energia, fény és információ cseréjét, DNS láncaink újrakapcsolódását s a "húrok" újbóli egyesítését (egyidejűleg történő - vagy párhuzamos - létsíkok).

A Kapcsolatteremtés tehát azt jelenti, hogy kapcsolatot teremtünk Felsőbb Énünkkel, az Univerzális Intelligenciával, ezáltal pedig életünk, életutunk új lendületet kap, s letérünk a vakvágányokról. Könnyebben elérjük az Egységet, s már nem kell rónunk a felesleges köröket, amelyeket a régi, materiális világnézet kényszerített ránk.

Persze a Kapcsolatteremtés rendszerét nehéz lenne kifejteni néhány mondatban. Eric Pearl egy könyvet írt róla, s szemináriumán nagyszerűen kifejti, miről szól ez a módszer.

Figyelem! A Kapcsolatteremtés és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás két teljesen eltérő módszer! Még hatásaiban sem hasonló!

A „Kapcsolatteremtés” folyamata szigorú koreográfia szerint zajlik, amelynek során több mint 100 pontot kötünk össze a testen, meghatározott sorrendben. A “Kapcsolatteremtés“ egy életre szól,  ha megtörtént, beépül és működik.

 

Ideje: kétszer egy – másfél óra, két egymást követő napon 

Ára: 333 USD